Contact

Start vandaag nog met een betere luchtkwaliteit in uw bedrijf. Vertel ons wat uw uitdaging is op het gebied van stof, damp of geur.

Contact

Start vandaag nog met een betere luchtkwaliteit in uw bedrijf. Vertel ons wat uw uitdaging is op het gebied van stof, damp of geur.

Vul het contactformulier in of bel +31 15 2572796.

Voor meer informatie

Bas van den Bogerd
Business Development Director
JOA Head Office
The Netherlands

sales@joa.nl

JOA Hoofdkantoor

Delftechpark 25
2628 XJ Delft

T: +31 15 2572796
F: +31 15 2510575

E-mail: sales@joa.nl

JOA International

JOA Moscow, Russia
JOA Shanghai, China
JOA San Luis Potosi, Mexico

 

E-mail: info@joa.nl

Op maat gemaakte Stof, Damp en Geur filtratie oplossingen

JOA Air Solutions ontwerpt en bouwt op maat gemaakte luchtfiltersystemen voor stof, damp en geur. Zo zorgt u voor een gezonde en veilige werkplek voor uw medewerkers, terwijl u ook efficiënt met energie omgaat. Met JOA vermindert u het aantal benodigde stops, verbetert u uw OPEX en worden uw productie processen veiliger en duurzamer. We voorspellen vooraf wat u nodig heeft en wat dat oplevert. Zo implementeren we industriële luchtfiltersystemen die lang meegaan en waar u altijd op kunt rekenen.
Compliance, veiligheid en energiezuinige productie worden steeds belangrijker. Natuurlijk wilt u dan vertrouwen op een expert in luchttechnologie. Een kennispartner met een eigen multidisciplinair team van ervaren ingenieurs. Bij JOA worden we blij van complexe uitdagingen. We lossen ze op met slimme filtertechnieken die ook nog eens milieuvriendelijk en economisch voordelig zijn.