De uitdaging oplossen met vluchtige organische stoffen

Gebalanceerde dampextractie en terugwinning voor de behandeling van vluchtige organische stoffen (VOS), aerosolen en zure gasstromen en geurreductieoplossingen.

Inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    Dampterugwinning wordt uitgevoerd met behulp van JOA Pressure Swing Adsorption (JPSA) met regeneratieve koolstoffilters of technologieën zoals membranen of cryogenics. De uiteindelijke dampbehandeling wordt uitgevoerd met JOA Photo Catalytic Oxidizer (JPCO) om VOC’s te breken in onschadelijke CO2 en waterdamp. Zure gas- en uitlaatgasstromen worden behandeld met behulp van scrubbers, filters of oxidator met vaak geïntegreerde doofming van de dampstromen die een gecontroleerde behandeling mogelijk maken. De JOA Acoustic Agglomerator (JAA) kan de efficiëntie van conventionele technologieën verbeteren door de aerosolgrootte te vergroten of zelfs moeilijk te behandelen aerosolen te verwijderen. Alle systemen voldoen aan de nieuwste nationale en internationale normen en kunnen worden voorzien van geïntegreerde branddetectie- en blussystemen om optimale veiligheid en werking te garanderen, zelfs met brandbare gassen met de apparatuur geïnstalleerd in explosieve atmosferen.

    Een nieuwe behandeling van vluchtige organische stoffen is PCO

    Nieuwe en disruptieve technologie voor de behandeling van vluchtige organische stoffen (VOC) rijke dampstromen is Photo Catalytic Oxidation (JPCO). Deze technologie maakt gebruik van de creatie van vrije radicalen die VOC-moleculen breken in onschadelijke CO2 en waterdamp, JOA heeft deze technologie ontwikkeld op basis van innovatieve coating van de microporeuze keramische katalysatordragers met titaniumdioxide gedopeerde nanodeeltjes. Dit in combinatie met de nieuwste generatie LED-licht maakt het mogelijk om vrije radicalen te creëren en efficiënt contact te maken met de VOC-rijke dampstroom met de titaniumdioxidekatalysator. Naast VOC-reductie is dit ook een effectieve behandelingstechnologie voor geurbestrijding.

    Solving the Challenge with Volatile Organic Compounds

    JOA biedt uitgebalanceerde dampextractie-, terugwinnings- en behandelingssystemen voor de behandeling van vluchtige organische stoffen (VOS), aerosolen en zure gasstromen en geurbestrijdingsoplossingen. Met behulp van verbeterde vloeistofdynamische modelleringstools (GCM) wordt efficiënte dampextractie en -transport bereikt met minimale vervuiling en een optimale systeemconfiguratie die in staat is om te gaan met condensatie, fluctuerende stromen en veranderende dampsamenstellingen.

    JOA Akoestische Agglomeratie (JAA)

    Sub-micron vluchtige organische stoffen en aerosoldruppels kunnen leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s en operationele uitdagingen in conventionele dampbehandelingssystemen. JOA heeft een Acoustic Agglomerator (JAA) ontwikkeld die in staat is om sub-micron aerosolen effectief samen te smelten en te verwijderen uit een gasstroom door middel van een meertraps akoestische golfscheider. Agglomeraten van de kleine (sub-micron) deeltjes worden gevormd in een speciaal ontworpen akoestische agglomeratiekamer JAA. De grotere agglomeraten worden in de tweede trap uitgefilterd en/of samengevoegd met het coalescer bandfilter JHF (JOA High Efficient Belt Filter)

    JOA Acid Gas Scrubbers voor vluchtige organische stoffen

    Scrubbers zijn apparatuur die wordt gebruikt voor het beheersen van luchtverontreiniging door het verwijderen van stof, dampen of gassen die aan het einde van een productieproces worden uitgestoten. Meestal wordt water gebruikt om een ​​schoon en efficiënt proces te bereiken. De effectiviteit van scrubbers hangt af van de juiste verstuiving en het juiste contact tussen het wasreagens en de uitlaatstroom. Dit proces maakt de hechting van deeltjes, oplossing of adsorptie van aërosolen en dampen in het reagens mogelijk, of het initiëren van een chemische reactie. Het verontreinigde reagens wordt vervolgens met behulp van een (geïntegreerde) mistafscheider uit de uitlaatstroom gescheiden. Het reagens wordt gefilterd en hergebruikt in het proces, wat het verbruik van water en chemicaliën minimaliseert.

    Please leave your details below to receive the whitepaper about:

    "Improved Vapor & Fumes Extraction in Industrial Environments"

    Relevante onderwerpen:

    7 tips voor industriële energiebesparing, met effectieve emissiebeheersing

    Emissiebeheersing is een gebied dat vaak over het hoofd wordt gezien. Hier zijn 7 tips voor industriële energiebesparing.

    Read More »

    Webinar: Emissienormen in de Procesindustrie

    Het minimaliseren van vervuilde afvalstromen & gerelateerde kosten

    Read More »

    Industriële Scrubbers

    Op maat gemaakte en in eigen beheer ontworpen industriële gaswassers en uitlaatluchtbehandeling die een geoptimaliseerde controle van luchtverontreiniging realiseren

    Read More »