Bewezen technologie voor betere economie!

U hebt bewezen technologie nodig voor betere economie. Aan de andere kant helpen sectoroverschrijdende best practices u een voorsprong te nemen en een quick win te bepalen.

Inhoudsopgave
    Add a header to begin generating the table of contents

    U heeft bewezen technologie nodig voor betere economie. Elke casus is anders en vraagt ​​om een ​​goede consultancy analyse.Aan de andere kant helpen brancheoverkoepelende best practices u een voorsprong te krijgen en een snelle overwinning te bepalen. Hieronder staan ​​drie grote cross-industry quick wins:

    Afzuigkappen voor productterugwinning

    Het poeder wordt vaak over-geëxtraheerd om werknemers te beschermen. Dit resulteert in aanzienlijke verliezen van waardevolle additieven of het eindproduct bij verpakkingslijnen. Door absolute balancering (+/- 1 Pa) en het vervangen van standaard afzuigkappen door productterugwinningsdeflectorkappen is een stabiel afzuigsysteem met optimaal grondstofgebruik gegarandeerd.

    Bewezen technologie: nauwkeurige, flexibele, on-demand extractiecapaciteit

    De start-, stop- en stand-bymodi van apparatuur in productielijnen veranderen de luchtstroom en statische druk van de centrale afzuigsystemen, waardoor fluctuaties en instabiliteit ontstaan. Dit is een van de voorbeelden van onze bewezen technologie. Om stabiele werkingen te garanderen voor een betere productkwaliteit, is de JOA-carrousel het antwoord. Met de carrousel werkt de afzuigapparatuur volledig onafhankelijk, zonder te worden beïnvloed door naburige machinestarts en -stops. De adaptieve versterkingssoftware optimaliseert de extractiedruk en -capaciteit om het energieverbruik en het gebruik van make-uplucht te minimaliseren.

    Gecontroleerde lokale luchtkwaliteit

    Microklimaten worden toegepast voor high-end food (GMP) en optische/medische kunststoffen. Door een virtueel gebied te genereren met gedefinieerde luchtparameters (ISO-klasse reinheid, vochtigheid, temperatuur), worden producten beschermd, wat een betere productkwaliteit en minder defecten oplevert.

    De bewezen technologie van JOA

    Dankzij onze GCM-modellering kunnen we alles berekenen voor de installatie. Zo weten we dat onze technologie werkt binnen het systeem. Geen testen vereist. Het bespaart uw fabrieksuitvaltijd en kosten. Werken met bewezen technologie is beter voor iedereen, vooral voor jou. Het geeft je alle zekerheid die je nodig hebt.

    Laat hieronder je gegevens achter om de whitepaper te ontvangen over:

    "5 Tips to Start Improving your Industrial Process"

    Relevante onderwerpen:

    Energieterugwinning Scrubber

    Energie terugwinnen en tegelijkertijd vervuilde industriële afvalstromen reinigen

    Read More »

    Balanceer restricties

    Balanceer restricties die stof- en dampbevuiling van industriële systemen voorkomen

    Read More »

    Band Filters

    Het verwijderen van schadelijke dampen met beperkte risico's voor de operator en lage operationele kosten, resulterend in effectieve emissiebeheersing en gezonde industriële omgevingen

    Read More »